Posts

Rumah Kecil Yang Elok WUF9

Image
A tiny house designed by Tetawowe Atelier display at Medan Pasar 

         Ahad lepas Abg ada pergi WUF9 naik LRT hampir tersasul ke KLCC rupanya pameran idea rumah kecil sebelah LRT Masjid Jamek je. Mungkin kita pernah terfikir nak duduk rumah selesa tapi cute dan relevant kan.... so Abg pun terdengar lah berita sensasi pagi buta yang rumah cute ni ada buat pameran idea semasa WUF9 Kuala Lumpur 2018. Jadi kita pon tk lepas peluang lah.



           Rumah sebesar saiz 2 parking kereta ni agak selesa sebenarnya. Cuma bak kata akak mdkl tu ini hanya idea. Jika diolah lebih Abg ingat boleh lah satu keluaga kecil duduk dalam ni anak 2 orang . Then kalau dah besar hantar asrama atau tambah bilik baru di ruang lain.

5 perkara yang Abg minat pasal rumah ni:

1. Kecil nak kemas senag
2. Dapur standard yang luas.
3. Bilik Mandi yang agak selesa.
4. Ruang bawah yang luas.
5. Rasa selesa.

5 Perkara yang Tak Suka:

1. Tangga ke tingkat 2 terlalu curam. Balik kerja penat2 kena panjat tangga curam.
2. Ru…

BLOGGER CADANGKAN AKU MENULIS DALAM BAHASA MELAYU

Ehemmmm
Mak...... berhabuk blog kita ya awak......
Disebabkan dikatakan ramai pembaca bahasa melayu dalam internet now on so kita tulis bahasa melayu sahaja ok semuanya ya. Sudah lama tidak menulis dan dah banyak rugi sebab tak sharing pengalaman dengan you all. 
Jap lagi kita up cerita ok. Sebab Abg ada cerita dik, ada isu yang nak di sembang sejak dua mejak ini. Kadang kala abg rasa tak semua berkesempatan untuk pergi ke sesuatu tempat. So sebelum pergi boleh lah ambil tau kan....

cannot wait for independent day because few of us look retarded

hello guys,

are you happy now with my Vlog for fasting month and also the office month end of fasting month for Malaysian Muslim. Viewers said it was funny about that video and im sod happy my vlog progress. Aha you all should support me because i need lot of idea to share with you guys and hope Google now why im need  add sense account it is because  i need financial support. That money will be use to buy new camera, stuffs and paid public when now everybody now that my team just release outdoor video for the very first time. I really need it to paid public appearance in my video.

DONT FORGET TO WATCH MY VIDEO AT OUR CHANNEL jancpeladang you tube channel.

Malaysian people are you know that this month is our Independent day. Hooray .......... you know what i mean right, ya that more issue we will find out and will be document it on my channel hahahahha we will catch the looser. Last year is a big bucket moron few of Malaysian out there but not find my idea to a part from them. Im still…

Introduction

My blog agreenmovement is about a fresh idea from me to you and it will not promise you all with genius stories but we will promote our video on youtube and google plus. This blog will bring ejoyable of stupidty and lack of sciece issue.
        We will brought you all with weekend issue of bloger life. We also will carry out any hot issue from Malaysia to all fan and it must be what our opinion about the issue and conclude the issue to be a top 4 issues all weekend (if i has time to do it hahaha). The issue must be a stupid issue going on Malaysia, next must be about our crazy politician, Malaysian attitute plus immoral issue, 4th is what media said all weekend actualy from FB and blogs and what hot all around. Lastly, what is happen in Kulim. You all knew Kulim is a small city with cowboy live in it, Malaysian must shock because you all heard about this for the very first time.
         This blog are fully sponsored by LucahLess Entertainment. Hold on what is that ass? Luc…

My language is converted because google said so

Hi viewersWow this is a sily moment that i must face will every of you bicth. I dont know what to do with this action to convert my blog language from malay to english. Because i only finish my study at year 5 Primary school. Im not sitting for UPSR examination at all awwww so sweet.UPSR examination is a exam at primary level before you continue your study in malaysia for O level or we call it Secondary school. It a exam that will evaluate you on Malay Math science and english. After sitting this exam, the result will use by your secondary school to place to where group at Secondary school either you a excellent group or a loser hahahahahI hope i can still have viewers at future.Ps. Well im not in excellent group haaaha